Top

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong stel uit Nederland, gedreven door een gedeelde passie voor reizen en (drone)fotografie. Onze reisavonturen vinden voornamelijk plaats in Europa, waar wij rondreizen met onze camper, vergezeld door onze trouwe viervoeter. Onze reislust heeft ons geleid naar adembenemende bestemmingen en bijzondere ontmoetingen, die we graag met jullie delen.

Waarom deze blog?

De weg naar Our Travel Pack begon als een persoonlijk reisdagboek, maar al snel realiseerden we ons dat we deze ervaringen wilden delen met een grotere gemeenschap van reisliefhebbers. Of je nu op zoek bent naar reistips, inspiratie voor nieuwe bestemmingen, of gewoonweg wilt meegenieten van de schoonheid van Europa, je bent hier op de juiste plek.

Onze favorieten?

Wij zijn een groot fan van Europa in het algemeen, Europa biedt zoveel diversiteit in een relatief klein gebied. Van epische bergen tot schitterende stranden, Europa heeft het allemaal. Toch heeft Italië stiekem wel ons hart een beetje veroverd.

Jobs fill your pocket, but adventures fill your soul.

Waarom doen wij dit?

Voor ons is reizen meer dan alleen het bezoeken van plekken; het is een lifestyle die draait om het ontdekken van nieuwe culturen, het proeven van lokale gerechten en het vastleggen van de prachtige momenten met onze camera, inclusief dronefotografie die een uniek perspectief biedt op de wereld om ons heen.

Op onze website vind je reisverhalen, handige gidsen, en prachtige foto’s die je meenemen op onze reis door de diverse landschappen en culturen van Europa. Of je nu zelf een reis aan het plannen bent, of gewoon wilt wegdromen vanachter je computer, wij hopen dat Our Travel Pack je kan inspireren en informeren.